Boller i karry
500 g. hk. svinefars
4 ps. kogepose ris
2 dl. mælk
1 løg
1,5 dl. havregryn
1 grøntsagsbouillon
50 gram Fedtstof
mel
2 spsk. karry
Evt. 1 tsk. sukker
1) Løg pilles og snittes fint 2) Vandet til ris og boller sættes på kog med lidt salt i 3) Fars røres sammen med salt, peber, havregryn, løg og en sjat vand. 4) Farsen formes til mellemstore boller (golfboldstørrelse) og koges i vandet – de er færdige når de når op til overfladen. (ca. 10 min.) 5) Risene koges efter anvisning på emballagen. 6) Fedtstof smeltes i en gryde, karry tilsættes og til sidst mel, der røres til en smørbolle (der røres rundt). 7) Tilsæt vand, bouillon og mælk til gryden og rør godt rundt. 8) Smag til med salt og peber. 9) Smager retten for stærkt af karry, kan der evt. smages til med mælk og en tsk. sukker. 10) Bollerne tilsættes sovsen, gives et hurtig opkog og serveres med ris.